tag:blogger.com,1999:blog-7592776006596901612.post7408990229245453621..comments2024-02-06T13:18:00.295+01:00Comments on Z zapachem wanilii we włosach...: Urodzinowe przystawki cz. 2 - szparagi w szynce :>pantihttp://www.blogger.com/profile/12789621452614276100noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7592776006596901612.post-26697874812477279802012-03-04T12:45:46.641+01:002012-03-04T12:45:46.641+01:00Uwielbiam taką przekąskę, ale ja ją zawsze zatapia...Uwielbiam taką przekąskę, ale ja ją zawsze zatapiam w galarecie :)Domi Kowalczyk (Zręczna Manufaktura)https://www.blogger.com/profile/00763490895205924219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7592776006596901612.post-57642049912572017942012-03-01T16:59:40.877+01:002012-03-01T16:59:40.877+01:00JAk Gościć to GOSCIC ;)JAk Gościć to GOSCIC ;)pantihttps://www.blogger.com/profile/12789621452614276100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7592776006596901612.post-983542224163402342012-02-29T22:26:44.217+01:002012-02-29T22:26:44.217+01:00Ile tu apetycznych dań na stole:)Ile tu apetycznych dań na stole:)Nemihttps://www.blogger.com/profile/00304506692259798223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7592776006596901612.post-32350447670421703172012-02-29T22:10:37.669+01:002012-02-29T22:10:37.669+01:00hm...zaintrygowałaś mnie ;) Wprawdzie moje awersje...hm...zaintrygowałaś mnie ;) Wprawdzie moje awersje do sosu beszamelowego - w sensie robienia, nie jedzenia - dalej istnieją, ale ponieważ został mi słoiczek szparag...to może jutro skocze po szyneczkę, bo tej chyba już nie ma...:) Na pewno doniosę czy mi tez smakowało ;) a te na zimno polecam gorąco - naprawdę robi się mega szybko i jest smaczne, ba genijalne, jeśli goście dzwonią, że będą za 10 minut ;)pantihttps://www.blogger.com/profile/12789621452614276100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7592776006596901612.post-84946310719841759812012-02-29T22:05:09.281+01:002012-02-29T22:05:09.281+01:00Szynkę w szparagach bardzo lubię, ale zawsze jadał...Szynkę w szparagach bardzo lubię, ale zawsze jadałam na ciepło - szparagi w szynce, ale bez majonezu, podsmażone razem na patelni i do tego sos beszamelowy, norrrrmalnie pyycha!Aniahttps://www.blogger.com/profile/10210666803079980878noreply@blogger.com